Alles wat Zuyver doet, is gebaseerd op 3 principes die ons in staat stellen mooie, veilige producten te produceren waar we trots op zijn.

Lekker ruiken

Al onze producten hebben hun eigen kenmerkende geur doordat er zorgvuldig samengestelde etherische oliën in verwerkt zijn.

Etherische oliën worden onttrokken uit bloemen en planten, zijn vriendelijk voor de huid en geven een weergaloze geur af.

Producten die parfums bevatten, bevatten vaak veel chemicaliën om de specifieke geur te produceren. Een groot deel van deze aroma’s zijn afvalproducten van petroleum. Ze brengen dan ook  gevaren met zich mee voor de huid.

Zuyver gebruikt geen synthetische geuren en parfums in haar producten.

Je goed voelen

Wie houdt er niet van een soepel en zijdezacht gevoel van de huid; een diep gevoede en gehydrateerde huid die ons het gewenste gevoel van zachtheid geeft.

Onze body butters en huidoliën bevatten voedzame natuurlijk oliën zoals o.a. jojoba, zoete amandel, calendula, argan, granaatappelzaad, abrikoos, en nog veel meer. De lijst is lang.

Er is nóg iets wat we niet kunnen weerstaan om aan onze producten toe te voegen: boters ofwel plantaardige vetten.

Zuyver geeft om een gezonde, vitale en gehydrateerde huid.

Er prachtig uitzien

Iedereen houdt van mooie dingen. Of het nu gaat om een mooi cadeau voor iemand of een welverdiende traktatie voor jezelf.

Wij geloven dat aandacht voor detail belangrijk is en dat kleine zaken het verschil in je leven kunnen maken.

Bij Zuyver zijn hebben we een passie voor het vervaardigen van mooie biologische producten die we met iedereen kunnen delen.

Zuyver deelt mooie biologische producten met iedereen die dat wenst of nodig heeft.