Waarom Zuyver?

Toen wij nog een jong gezin waren, zijn mijn man en ik ons meer gaan verdiepen in het verbeteren van de kwaliteit van onze huiselijke omgeving. We startten allereerst met het verbeteren van onze voeding, op zich niet gek als je 3 kleine kinderen hebt, en begonnen met meer verse en biologische maaltijden en het verminderen van de consumptie van vlees- en zuivelproducten. Niet veel later kwamen daar de schoonmaak- en wasmiddelen bij. Alle chemische en onnatuurlijke ingrediënten in deze producten stonden ons erg tegen en we zochten, en vonden, goedwerkende en gezondere alternatieven die we tot op heden nog steeds gebruiken.

Vervolgens, ben ik mij ook gaan richten op het maken van eigen huidverzorging, zoals body butter en huidolie. Mede ingegeven door de zeer gevoelige, geïrriteerde huid van onze middelste dochter, vooral in de wintermaanden. Op dat moment zeiden mijn kinderen “Mam, prima dat je dit doet, maar vertel het alsjeblieft niet aan onze vriendinnen en zet het al helemaal niet op Facebook”.

Nu, enkele jaren later en wat opvoedfases verder, hoor ik ze er niet meer over en hebben ze mijn ‘grillen’ volledig geaccepteerd. Sterker nog, ze zijn heel enthousiast geworden, omdat ze de producten fijn vinden en zien dat het werkt. De huidklachten van mijn dochter zijn inmiddels grotendeels verdwenen.

Ik ben er dan ook voor 100% van overtuigd, dat natuurlijke, gezonde voeding de motor is van een gezond lichaam, en dat zuivere, natuurlijke huidverzorging de motor is voor een gezonde huid. Vandaar dat ik gekozen heb voor de naam Zuyver, Pure Organic Skin Food!

Geniet van je Zuyver huidverzorging!

Warme groet,

Klaartje