Help! Hoe komt mijn huid gezond de winter door?

Bij veel mensen verandert hun huid onder invloed van de wisseling van seizoenen en wordt de huid in de winter droger. Wind, regen, temperatuurwisselingen, verwarming in huis, maken je huid niet alleen droger, maar soms ook ruw, trekkerig, schilferig en/of jeukerig, met alle vervelende gevolgen van dien. Ja ja, onze huidjes hebben op dit moment heel wat te verduren.

Maar, de redding is nabij, want als je dit éne beautyproduct overal mee naartoe neemt, scheelt dit een hele hoop ellende voor je huid! (En dat voor je handen, voeten, lichaam én lippen)

Body butter!

Body butter is eigenlijk een soort vollere bodylotion, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Een bodylotion, maar dan voller van structuur en voller qua ingrediënten. Ze zijn goed smeerbaar doordat, behalve shea butter die in onze body butters zitten, ook diverse hoogwaardige oliën worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld aloë vera, calendula, avocado, rozebottelzaadolie etc

Van al die biologische, ongeraffineerde, koudgeperste butters en oliën wordt je huid echt super zacht! Daarbij ruiken ze ook nog eens heerlijk door toevoeging van biologische essentiële oliën.

Zuyver body butters zitten boordevol vitaminen, zoals A, E en F (tegen fijne lijntjes) en zijn rijk aan mineralen en antioxidanten. Ze voeden, verzorgen en herstellen je huid. De romige butters worden goed door je huid opgenomen en beschermen deze tegen allerlei weersinvloeden.

Behalve dat onze body butters je huid beschermen, voelt deze dus ook nog eens zijdezacht en gehydrateerd aan.

In Zuyver body butter zitten geen chemicaliën, parabenen, geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ze zijn 100% natuurlijk én biologisch.

Tip: ga je op wintersport? Smeer body butter op je gezicht tegen de koude!

(Note dat een body butter niet beschermt tegen de zon. Een zonnebrandmiddel met voldoende spf blijft van belang)

Body butter niet alleen in de winter

Niet alleen in de winter heeft onze huid extra bescherming nodig, ook in de zomermaanden hebben veel mensen last van bijvoorbeeld drogere onderbenen. Ook dan kan een body butter uitkomst bieden.

Bezoek eens onze winkel en kijk welk product het beste bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.